طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و آسان با کاهو و کلم مخصوص مهمانی

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 21
باردید دیروز : 10
بازدید هفته : 31
بازدید ماه : 31
بازدید سال : 266
بازدید کلی : 4117

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : پنج شنبه 13 دی 1397
نظرات

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و آسان با کاهو و کلم مخصوص مهمانی

در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد فصل را آموزش می دهیم.

طرز تهیه سالاد فصل ، سالاد فصل ، تزیین سالاد فصل ، salad fasl ، season salad

سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین و محبوب ترین سالادهای ایرانی است و مواد اصلی آن کاهو ، کلم ، گوجه فرنگی ، خیار و .. هستند.

رز سرخ

مواد لازم برای تهیه سالاد فصل

کاهو :♥: 1 بوته

خیار :♥: 3 عدد

گوجه :♥: 3 عدد

هویج :♥: 2 عدد

کلم قرمز کوچک :♥: 1 عدد

سس مایونز :♥: 1 پیمانه

آبلیمو یا آب نارنج تازه :♥: به میزان لازم

شکر :♥: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

روغن زیتون :♥: به میزان لازم

رز سرخ

طرز تهیه سالاد فصل

برای تهیه سالاد فصل ابتدا کاهو را برگ برگ کنید و برای چند دقیقه در آب بخیسانید و سپس خوب بشورید.

کلم را هم خیلی ریز و به صورت رشته ای خورد کنید و 10 دقیقه در آب خیس کنید و سپس آبکشی کنید.

یک ظرف مناسب برای تهیه سالاد انتخاب کنید.

بعد از اینکه آب کاهو رفت آن را ریز خرد کنید.

هر چه ریز تر خرد کنید زیبایی سالاد بیشتر خواهد بود.

کلم قرمز را هم به ظرف سالاد اضافه کنید.

می توانید کلم را فقط روی کاهو بریزید و یا آن را با کاهو کاملا مخلوط کنید.

اکنون خیار و گوجه را به شکل حلقه ای یا هر شکلی که مد نظر خودتان است خرد کنید.

بعد از اینکه خیار و گوجه را خرد کردید آنها را هم طبق سلیقه خود در ظرف سالاد بچینید.

حالا هویج را روی سالاد رنده کنید ، طوری که خیلی درشت نباشد.

هویج با رنگ متمایز خود باعث جلوه دار شدن سالاد می شود و زیبایی آن را بیشتر می کند.

سس مایونز را در ظرفی بریزید و کمی نمک و فلفل ، روغن زیتون به همراه آبلیمو و شکر به

آن اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود و آن را در ظرفی بریزید تا در هنگام سرو روی سالاد ریخته شود.

رز سرخ

طرز تهیه سالاد فصل



تعداد بازدید از این مطلب: 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود